PRIVACY EN COOKIE STATEMENT ACCELERATE IN EXPERIENCE

Het belangrijkste dat je moet weten, is dat Accelerate In Experience jouw privacy behandeld we zelf ook behandeld willen worden. We verzamelen persoonsgegevens van je die we afgeschermd blijven voor derden. En alleen die gegevens die nodig zijn voor jouw optimale beleving in het volgen van de trainingen en ontvangen van inspiratie via nieuwsbrieven. Van die nieuwsbrieven kun je je uiteraard bij ieder mailtje gewoon direct zelf afmelden.

Hieronder de uitgebreide versie van het privacy statement.

Bij vragen, mail gerust naar zanna@accelerateinexperience.com!

Persoonsgegevens bij inschrijving

Als je inschrijft voor één van onze online programma’s vragen we je om je persoonsgegevens. We hoeven niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je deelname zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

  • Voor-en achternaam: om je persoonlijk te kunnen aanspreken.
  • E-mailadres: voor zowel alle login en trainingsgegevens, als de nieuwsbrieven.
  • Bedrijfsnaam: voor juiste adressering van facturen, tenzij je je als privé persoon inschrijft.
  • Mobiel telefoonnummer: om elkaar makkelijk te kunnen bereiken voor het inplannen van de 1 op 1 coaching bijvoorbeeld.
  • Deelnamehistorie: om te voorkomen dat we je een mail sturen over een training die je al gevolgd hebt.
  • Facturatiegegevens: adres en eventueel zaken als PO of kostenplaats (dit zijn officieel dan geen persoonsgegevens maar organisatiegegevens).

We gebruiken jouw gegevens op de volgende manier:

  • Nieuwsbrieven: waar je je direct van kunt afmelden mochten ze toch niet relevant of inspirerend genoeg voor je zijn.
  • Reviews: we zullen je altijd vragen of we je review mogen publiceren. Als je je naam er liever niet bij vermeld wilt hebben, vragen we of je anoniem wel ok vindt. De reviews geven andere gebruikers een beter idee over de training. En mocht de review voor ons aanleiding zijn voor vragen, dan nemen we graag contact met je op. Zodat we altijd kunnen blijven leren en de training steeds beter laten aansluiten bij de behoeften van de gebruikers.

Als je je persoonsgegevens wilt inkijken, wijzigen of verwijderen, stuur dan een mailtje met dat verzoek naar zanna@accelerateinexperience.com en dan wordt dat meteen voor je geregeld.

Derden

Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten, denk aan Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven en TalentLMS omdat we dit platform gebruiken voor de online training. Uiteraard hebben deze partijen de privacy en beveiliging ook goed geregeld (zie TalentLMS privacy policy en Mailchimp privacy policy).

Bewaringstermijn

De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen (denk aan de belastingdienst qua bewaartermijn financiële gegevens). Zodra je de training niet meer voor je beschikbaar is (max 1 jaar na aanmaken account) en je schrijft je uit van de nieuwsbrief, worden je gegevens direct verwijderd.

Feedback privacy

We vinden het belangrijk om jouw privacy goed te regelen. Mocht je onverhoopt vinden dat we hier niet netjes mee omgaat, laat het ons dan direct weten. Dan lossen we dat op. Mocht die oplossing niet naar wens zijn, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We werken alleen met derden die hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben, zie de privacy statements van deze partijen zoals hierboven gedeeld.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen.

Cookies en tracking pixels

Onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website:

  • Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt.
  • De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te optimaliseren.
  • De marketing cookies houden jouw surfgedrag bij. Dit gaat alleen om cookies uit embedded content afkomstig van YouTube en Linkedin.
  • Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt. Zo kunnen we leren of de nieuwsbrieven verbeterd moeten worden of je nog relevantere content sturen op basis van je interesses waar je in de nieuwsbrief op klikt.

Cookies verwijderen of uitschakelen

Je kunt onze cookies natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat onze websites niet optimaal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (iOS), Safari (MacOS)

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics, zodat wij de gewoonten, de wensen en het gebruikersgedrag van de bezoeker kunnen onderzoeken. Hierdoor kunnen wij onze websites beter afstemmen op de doelgroep en beter voldoen aan de vraag van de gebruiker. Dankzij Google Analytics kan worden bijgehouden hoe vaak er op een bepaald item wordt geklikt en welke pagina’s het op de website goed doen of eventueel verbeterd kunnen worden. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat verplicht is door een wettelijk voorschrift of wanneer dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst die Accelerate In Experience met je heeft gesloten.

Google heeft zich te houden aan de Safe Harbor principes en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Accelerate In Experience

Muurdijk 3

6852HH HUISSEN

T: 06-23511779

E: zanna@accelerateinexperience.com

Laatste update: 25 juli 2020